ROOMS

 

 

 

Room facilities

Hairdryer Courtesy wallet Free WiFi in room
TV flat screen  (FR-EN-AL-IT) No-smoking rooms Free WiFi in  public areas

 

Service

Free WiFi throughout the hotel Safe deposit at the reception Hammam Sauna Solarium
No-smoking area Room service Banquets and seminar rooms
Breakfast included served from 7 to 10 am Laundry service Business Center
Restaurant Carnotzet / Bar Free parking
Lift Terrace CCTV monitoring

 

Less than 5 minutes walking

Hair dresser Grocery Bakery
Bank and ATM machine Public transportation (trains/bus) Post office

 



Rates per night

 

Single room (1 Pers)
CHF 100,--
Double room (2 Pers)
CHF 140,--
Junior Suite (up to 3 adults)
CHF 180,--
Junior Suite (up to 4 adults)
CHF 220,--
Familly Room (2 adults + 2 children in a Junior Suite)
CHF 180,--
Discounts available from 3 nights booking
Other special arrangements available on request
 
 
 
(Rates per night in CHF (Swiss francs)
(VAT and city taxes are not included)
Pets: 10.- CHF per stay
 

Check-out: 

Check-in: 

11 am

2 pm


Pre-booking form

Full name:*
email:*
Nomber of guest:*
Number of night:*
 Arrival day:*  
 
Message:
 
 
   

La Carte Estivale

 

 

Nos Entrées    
  Petit Grand
Salade avocat 12.- 20.-
Salade verte,avocats, tomate, jambon cru et mozzarella    
     
Salade Chablaix 18.- 23.-
Sérac d'alpage (Lioson d'En-Bas) pané aux noix , poêlé et accompagné de sa salade mêlée    
     
Salade Freddy 16.- 25.-
Salade de crudités accompagné de thon aux oignons et vinaigrette aux herbes    
     
Salade niçoise 18.- 23.-
Salade verte, haricots-vert, oignons, thon, tomates cherry,pomme de terre et œuf    
     
Salade Delley Portalban 17.- 27.-
Filets de perches meunières sur son lit de salade verte    
     
Salade océane 20.- 26.-
Salade verte, saumon fumé, brochette de crevettes fries et guacamole    
     
Nos plats    
     
Tartare de bœuf méditerranéen   33.-
Olives, tomates, ciboulette, tuile de parmesan, accompagné de toasts et salade verte    
     
Roastbeef froid,   30.-
Sauce tartare au sérac d'alpage (Lioson d'En-Bas), servi avec frites et salade    
     
Fajitas au poulet 19.- 25.-
Farcie de blanc de poulet, poivrons, oignons, guacamole, servie avec sa salade     
     
Escalope de veau aux bolets   42.-
Jardinière de légumes et féculents à choix    
     
Filet de bar méditerranéen    35.-
Méli-Mélo de légumes, olives, câpres, citron et tomates cherry, féculents à choix    
     
Saint-Jacques poêlées et crevettes royales   41.-
Sauté de légumes au lard , féculents à choix    
     
Pizza Océane   20.-
Crème, saumon fumé, crevettes    


[See the Menu page]