ROOMS

 

 

 

Room facilities

Hairdryer Courtesy wallet Free WiFi in room
TV flat screen  (FR-EN-AL-IT) No-smoking rooms Free WiFi in  public areas

 

Service

Free WiFi throughout the hotel Safe deposit at the reception Hammam Sauna Solarium
No-smoking area Room service Banquets and seminar rooms
Breakfast included served from 7 to 10 am Laundry service Business Center
Restaurant Carnotzet / Bar Free parking
Lift Terrace CCTV monitoring

 

Less than 5 minutes walking

Hair dresser Grocery Bakery
Bank and ATM machine Public transportation (trains/bus) Post office

 



Rates per night

 

Single room (1 Pers)
CHF 100,--
Double room (2 Pers)
CHF 140,--
Junior Suite (up to 3 adults)
CHF 180,--
Junior Suite (up to 4 adults)
CHF 220,--
Familly Room (2 adults + 2 children in a Junior Suite)
CHF 180,--
Discounts available from 3 nights booking
Other special arrangements available on request
 
 
 
(Rates per night in CHF (Swiss francs)
(VAT and city taxes are not included)
Pets: 10.- CHF per stay
 

Check-out: 

Check-in: 

11 am

2 pm


Pre-booking form

Full name:*
email:*
Nomber of guest:*
Number of night:*
 Arrival day:*  
 
Message:
 
 
   

La Chasse est arrivée !

 

 

Les Entrées    
  Petit Grand
Soupe à la courge au magret de canard fumé 11.-  
     
Terrine de lièvre et sa garniture 18.-  
     
Terrine de caille et sa garniture 18.-  
     
Bouquet de salade de faisan aux figues déglacées à l'Armagnac 16.- 21.-
     
Bouquet de salade de filet de perdreaux, foie gras poêlé  19.- 24.-
     
Raviolis de chevreuil sauce aux bolets 17.- 21.-
     
Jambon séché de sanglier (petit 50gr et grand 100gr) 17.- 23.-
     
Viande séchée de cerf (petit 50gr et grand 100gr) 19.- 25.-
     
Les plats    
     
Rösti du Braconnier (émincé de gibier, sauce champignons) 27.- 28.-
     
Civet de cerf, lardons, croûtons et sa garniture   31.-
     
Civet de chevreuil et sa garniture aux bolets   34.-
     
Selle de chevreuil, sauce chasseur et bolets (sur réservation pour 2 ou 4 pers)   57.-
     
Brochette du chasseur (abricots séchés sauce aux pruneaux et vin cuit)   40.-
     
Mille-feuilles de faisan au foie gras et pommes, sauce porto   41.-
     
Entrecôte de cerf, sauce aux poires et raisins   44.-
     
Entrecôte de chevreuil, sauce aux bolets   49.-
     
Bourguignonne de chasse 200gr (chevreuil et cerf)   45.-
     
Tous nos plats sont accompagnés de:
Choux rouge, pommes aux airelles, marrons, choux de Bruxelles, poires

Au choix:
Nouillettes ou spaetzli
   


[Voir la carte des mets]